Här lägger jag upp vad som är på gång hemma hos mig i Prästgården. Och när jag gästspelar på andra ställen! Beroende på väder och deltagarintresse kan datum komma att ändras/ställas in. På inspirationskvällarna är vi utomhus i min trädgård och kurserna är delvis ute och delvis inne i mitt trädgårdshus. Anmäl dig genom att maila mig och meddela vilket event du vill vara med på. Om intresset blir stort för något event lägger jag upp fler datum. På öppen trädgård krävs ingen anmälan – swish på plats. Varmt välkommen hem till mig!

Öppen trädgård 2024! 


15 - 16 JUNI och 
17 - 18 AUGUSTI

Välkommen in i vår trädgård! Vi köpte prästgården med sin 14 000 kvm stora tomt hösten 2014. Här fanns ingen anlagd trädgård så genom åren har vi utvecklat den åt alla håll och kanter. Och den utvecklas hela tiden med nya projekt.

Trädgården innehåller olika former av rum med klassiska perennrabatter i sol/skugga, anlagd innergård med medelhavskänsla, växthus med odlingar, äppellund och promenadstråk. En mängd nya projekt... 

Jag hoppas kunna inspirera dig till något nytt grönt projekt eller bara ge dig en stunds grön njutning! Även försäljning av perenner, krukor och annat skoj.

Entré 100 kr (swish) då ingår kaffe/saft och kaka som kan intas på valfri mysig plats. Barn upp till 15 år betalar 30 kr.

Hoppas vi ses! Hälsar Stina


Det finns en pool, så håll uppsikt över barn (och dig själv)
Hundar får medföras, men kopplade. Toalett finns att tillgå.

Kurser 2024 

Trädgårdsdesign för alla

Planera din trädgård, grundnivå. En endagskurs för dig som vill skapa en egen, grön oas. Du lär dig planera din trädgård utifrån sol, skugga, färg, form och vilket klimat du har. Vi går igenom grunderna och vad man bör tänka på. Du får tips, råd och inspiration att själv skapa din drömträdgård.


DATUM (ENDAGSKURS)
Preliminärt finns följande fyra tillfällen att välja på. Det krävs åtta deltagare för att ett kurstillfälle skall genomföras.

Lördag 23 mars 10-16 fullsatt
Söndag 24 mars 10-16 fullsatt
Lördag 13 april 10-16 (fullsatt)
Söndag 14 april 10-16 (fullsatt)


INNEHÅLL
Målsättningen är att du som deltagare ska få grundläggande kunskaper inom trädgårdsdesign.

  • Platsens förutsättningar
  • Behov, önskemål och prioriteringar
  • Trädgårdstyper
  • Färg och form
  • Helhetstänk och röd tråd
  • Växtkompositioner
  • Året runt-värde

INFORMATION
Max 8 deltagare, inomhus.
Klockan 10-16 inklusive myslunch och gofika.
Teori och praktik, livliga diskussioner och inspiration i överflöd.
Ta med egen tomtkarta eller skiss på din trädgård.

ANMÄLAN och PRIS
1300 kr/person inkl. fika och lunch (pennor och block). Betalning sker på plats via Swish. OBS! Avbokning senare en vecka innan kursen debiteras med 50%.
Namn + kursdatum + ev info/specialkost till stina@underbaratradgard.se