Ett urval av överlämnade projekt

Här kan du se några av de projekt jag ritat - jag ska bli bättre på att uppdatera här! 

Pooldrömmar

Drömmen om pool ska bli verklighet! Uppdraget var ett barnsäkert poolområde men lite grönytor för att mjuka upp trädäcket. Några infällda rabatter med soltåliga växter, pergola och nivåer i staketet gav området en mjukare inramning. 

"Stina gjorde ett mycket bra jobb med förslag till vårat poolområde! Snabb och rak kommunikation, och snygga skisser som bjöd på det lilla extra. Rekommenderas!"Uppfräschning - del av trädgård 

Ett nytt Attefallshus på tomten krävde en mysigare omgivning! Här var önskemålet att hålla samma stilrena och fina känsla som övriga trädgården men ändå skapa mer liv på gräsytan. Lite höjd i form av Klotkörsbär, ytterkrukor och stramt klippta häckpartier blev lösningen.


Nytt hus på stor, bergig tomt

Inbjudande entré, insynsskydd och inga rabatter var några av önskemålen till den vackra nybyggda villan i New England stil. Bergig, sluttande grund är en utmaning så här får vi jobba uppåt med stora cortenbehållare och gabionmurar. Lättskötta planteringar och odlingsyta. Det kommer bli så fint! 

”Stina var proffsig, trevlig och lyhörd inför våra önskemål. Vi blev supernöjda med förslaget vi fick!”


Ladhus med visionen; enkelt, avskalat - vackert 

Byggstart hösten 2021 för detta vackra hus i jordnära grå toner. Jag fick uppdraget att skissa på helheten med ytor för umgänge, bad, odling, träning och spring i benen. Avskalad enkelhet i materialval, växtval och utformning. Följ gärna deras fina konto på Insta: boivinkel

”Stina förstod direkt vår tanke och våra behov, jobbade snabbt och levererade ett noggrant resultat”

Modernt hus på landet

Modernt, elegant och stilrent var några av tankarna den här familjen hade inför vårt samarbete. Blommor och grönt som står sig fint på vintern, lekplats, odling och stor yta för umgänge vid poolen. Det kommer bli så roligt att följa detta bygge i år!

"Redan första genomgång av materialet hon tog fram kände vi att hon hade fångat våra tankar och lyckades organisera alla idéer. Genom bilderna vi fick, insåg vi även att vi ville ändra småsaker, vilket Stina var flexibel och snabb med att ordna. Stina är en, bokstavligen, jordnära person som vi varmt rekommenderar om man vill ha professionell och mycket prisvärt hjälp”


Återkommande uppdrag inom samma familj

Jag har under året haft förmånen att arbeta med samma familj fast i olika boenden/trädgårdar. Överst en central, charmig villa som behövde lite mysigare entré och innergård. Häckar, blommor och mindre grus blev lösningen. De undre bilderna är del av ett större trädgårdsprojekt - här har kunden redan slutfört projektet - en maffig välkomnande entrérabatt med låååång blomning. 

"Vi är supernöjda med det jobb Stina lagt ner. Så nöjda att vi kom tillbaka för ytterligare projekt!  Hon har varit snabb, haft bra idéer , lyhörd och trevlig. Mycket prisvärt och vi rekommenderar henne gärna!"