Från dröm till din alldeles egna, underbara trädgård


Det kan vara knepigt att förverkliga sin trädgårdsdröm även om man har en god känsla eller bild av hur man vill att trädgården ska se ut. Det är då jag kommer in i bilden! Jag fångar upp era idéer och tankar för att designa en unik trädgård som passar just er, tillsammans skapar vi en plan för er drömträdgård.  

Inför mitt besök är det bra om du förbereder dig genom att fylla i checklistan, samla ihop lite inspirationsbilder och ta fram en tomtkarta. Självklart kan trädgårdsdesignen även ske på distans om så önskas. 


Rådgivning


När fantasin tryter är rådgivning ett snabbt och enkelt sätt att komma vidare. Under ca två timmar på plats hos dig pratar vi om trädgårdsdesign och om dina drömmar. Jag ger konkreta förslag och tips på hur du kan jobba vidare. Vi tittar på hela eller delar av er trädgård. Ni håller själv i pennan och bra om ni tillgång till en tomtkarta att anteckna på.
Fast pris 2 000 kr 1,5 - 2 timmar (milersättning, 50 kr/mil)

Rådgivning med skiss  Efter mötet sammanställer jag våra anteckningar och tar fram en enkel skiss samt bilder/beskrivningar/växtförslag
Fast pris 4 500 kr

Löpande projektledning/konsultation 700 kr/ minsta debitering 2 h


Trädgårdsdesign Bas


En övergripande, enklare skalenlig trädgårdsplan som visar de stora formerna och lösningarna i er trädgård. Bilder och text som visualiserar förslaget.  
Förslag på några karaktärsväxter. Denna ritning kan inte lämnas direkt till anläggare.

Detaljerad växtlista, planteringsplan, och 3D kan köpas till separat.

Det här ingår:
Besök på plats hos er – stil/önskemål/utmaningar
Skalenlig ritning över trädgårdens övergripande planlösning med gångar, uteplatser, planteringsytor mm
Övergripande växt- och materialförslag
Ritning och illustrationer som pdf, A3 samt A4 format via mail.


Pris på förfrågan, 
Priset är beroende på tomtens storlek och komplexitet. Kostnad tillkommer om tomtkartan behöver justeras och vid inmätning av befintlig trädgård.


Trädgårdsdesign Plus            


Utöver det som ingår i bas ingår även 3D illustrationer och detaljerade växtförslag.

Det här ingår:

Besök på plats hos er – stil/önskemål/utmaningar
Arbetsskisser – avstämning innan slutritning
Illustrationsplan - en skalenlig ritning som visar trädgårdens planlösning, form och funktionsytor. Placering av häckar, gångar, sittplatser och planteringsytor. Förslag på växter och material.
Visualisering av förslaget med 3D vy.
Ritning och illustrationer som pdf, A3 samt A4 format. 

Pris på förfrågan, Priset är beroende på tomtens storlek och komplexitet. Kostnad tillkommer om tomtkartan behöver justeras och vid inmätning av befintlig trädgård.


Idéskiss eller planteringsplan


Passar dig som behöver hjälp med ett förslag till en del av din trädgård eller som behöver en planteringsritning till en befintlig rabatt.

Besök på plats hos er – stil/önskemål/utmaningar
Skalenlig Idéskiss över vald del av trädgården, innehåller utformning och växtförslag.
Alternativt, Planteringsritning och växtförteckning till befintlig rabatt.

Riktpris, från 4 500 kr  beroende på projektets storlek och komplexitet  

Trädgårdsstyling – när du säljer din bostad


Första intrycket säger allt. Med trädgårdsstyling maxar vi din försäljning – med målet att så många som möjligt ska känna ”här vill jag bo” redan när de ser utsidan av bostaden. En välkomnande entré med fina krukor och piff, rensade rabatter och klippta buskar gör stor skillnad för din affär.

Tid och pris beror på storlek och hur mycket arbete som behövs. För en normalstor trädgård tar det mellan 15 och 30 timmar. Hör av dig för prisuppgift.

Entréstyling företag


En fin och inbjudande entré välkomnar och skapar en skön känsla före både anställda och kunder. Piff på trappen, dörrkrans och kanske en bänk att slå sig ned på? Krukor med säsongens växter fixar jag! Hör av dig så berättar jag mer!

Plantering & Skötsel

Just nu tar jag inga planterings- eller skötseluppdrag. men hör gärna av dig så kan jag hänvisa dig vidare!